Olvashatatlanul firkantottam le a vizes számát a hűtőszekrény ajtajára

Meglehetősen olvashatatlanul, vagyis inkább rondán írok. Nem vagyok sem orvos, sem művész, pedig ők általában a pocsék írás jeles képviselői. Tanár szakot is végeztem, de valahogy szépírást sohasem sikerült elsajátítanom. A kalligráfia nagyon-nagyon távol áll tőlem. Annak idején a konzulens tanárom azt javasolta a gyakorló általános iskolában, hogy írjak kis nyomtatott betűkkel. Ez a tanács egyébként valamelyest meg is oldotta a problémámat.

Egyik nap, férjem kérte a reggeli rohanásban, hogy tegyem már ki a hűtőszekrény ajtajára a vízszerelő telefonszámát, mert szeretné felhívni. A fenti fürdőszobában ugyanis elkezdett csepegni a mosdó csaptelep és meg akarja nézetni vele.

Így is tettem, lefirkantottam a számot egy cetlire. Délelőtt, már munkában voltam, amikor hívott, hogy inkább küldjem át azt a számot Messengeren, vagy sms-ben mert ő bizony nem tudja elolvasni.

Nevettem egy jót, mert ez már nem az első eset volt, így bepötyögtem a számot a telefonomba, és sms-ben küldtem tovább neki. Volt már rá példa, hogy a bevásárló listán szerepló dolgokat nem tudta kiolvasni. Olyan is előfordult, hogy a napközis tanítónéni hívott, hogy mikor is akarom elhozni a gyereket napköziből? Ugyanis nem tudta elolvasni, hogy milyen időpontot jegyeztem le az üzenőfüzetbe.

Ez a telefonszám egyébként nem más, mint a vizgazfutesszerelo24.hu ügyeleti telefonszáma. Számunkra ez egy nagyon bevált, profi szolgáltató cég, amelyet mindig értesítünk, ha víz-, gáz-, vagy fűtésszereléssel kapcsolatosan akad javítani-, vagy karbantartani való a ház körül.

A telefonszámot a cég honlapjának kezdőoldalán lehet egyébként megtalálni. 0 és 24 óra között lehet őket hívni ha valami nagyon sürgős és halaszthatatlan meghibásodásról van szó, de lehet visszahívást is kérni. A telefonos tanácsadás díjmentes, a kiszállás szintén, ha munkavégzésre is sok kerül.

Legyen szó duguláselhárításról, csőtörésről, vagy akár gázkazánnak kapcsolatos problémákról, felkészült szakembereik minden problémára tudják a megoldást. Több, mint 30 éve vannak már jelen a piacon és nemigen akad olyan tennivaló, amellyel ne találkoztak volna a hosszú idő során. ennél fogva a megoldásukra is minden esetben tudják a választ.

Ha több információra lenne szükségünk ezzel a szolgáltató céggel kapcsolatban, akkor bátran keressük fel weboldalukat. Ha rákattintunk a vizgazfutesszerelo24.hu honlapjára, nem fogunk csalódni. A weboldal nagyon sok információt tartalmaz, menüje letisztult, áttekinthető.

A honlapon szereplő írások bemutatják mindazt a szerteágazó tevékenységet, amellyel már több, mint 30 éve foglalkoznak.

Nemcsak vízszerelés, hanem gáz- és fűtésszerelés területén is tevékenykednek. Akkor is tudnak segíteni, ha karbantartásról, vagy hibaelhárításról van szó, de akkor is, ha új rendszerek tervezéséről, kiépítéséről, vagy telepítéséről van szó.  

Mi többször is fordultunk már hozzájuk akkor, amikor eldugult a WC, de akkor is amikor a gázkazán úgy döntött hogy leáll akkor, amikor mínusz 10 fok volt kinn egy szép téli, januári reggelen. Azért is szeretjük nagyon ezt a vállalkozást, mert nagyon rövid időn beül kiérkeznek szakembereik. Sürgős esetben akár a hibabejelentést követő néhány óra elteltével is. ezen kívül elég gyorsan és profi színvonalon dolgoznak. Amit ők egyszer megjavítanak, telepítenek, elterveznek, az nagyon-nagyon hosszú ideig kiszolgál bennünket.

Nagyon korrekt árakon dolgoznak, tudnak küldeni szakembert duguláselhárításra, fűtésszerelésre, gázkészülék szerelésre de vízszerelésre is. Szerintem mindenkinek aranyat ér egy ilyen szolgáltató cég, aki családi házban él. Bár nemcsak családi házak, hanem társasházak, lakások, ipari létesítmények számára is nyújtanak segítséget, végeznek munkát. Egész Pest megye területén dolgoznak.

Nekünk mindig rövid vállalási határidővel, alacsony árakon és magas színvonalon dolgoztak így melegen ajánljuk őket minden ismerősnek. A számukat inkább ezentúl nem cetlire firkantva, hanem SMS-ben vagy Messengeren küldöm át mindenkinek, hogy olvasható legyen.