Oktatozone – Felnőttképzési központ – a tanulni vágyóknak

Bár kalligráfiát nem tanítanak, az Oktatozone – Felnőttképzési központ számos más területen ad olyan tudást és képesítést, amiért bármelyik szakember hálás lenne.

A kalligráfia minden bizonnyal klassz dolog, én is próbáltam ellesni néhány fortélyt a netről, amivel szebben tudom gördíteni a betűket. Azonban néhány jó instrukciót leszámítva azt hiszem, hogy nem találtam meg a megfelelő oktatót egyik webes anyagban sem, ezért nem tudtam annyira ügyesen elsajátítani ezt a technikát.

Ezzel szemben az Oktatozone – Felnőttképzési központban pontosan olyan oktatók dolgoznak, akiktől egyértelműen elsajátíthatók a legfontosabb ismeretek egyes szakmák tekintetében, és itt most nem csak az elméleti háttérre, hanem a gyakorlati fogásokra is gondolok. Ez ugyanis nem egy tipikus hétvégi iskola, ahol próbálják a lehető leglazábban online lezavarni az órákat, hanem igenis komolyan veszik az oktatást. Itt nemcsak egyszerű szakképesítést lehet szerezni, vagy részszakmát, hanem hatósági képzéseken is részt lehet venni, amelynek a végén a megfelelő vizsga letételét követően megkaphatjuk az elért besorolást.

Ez az oktatási központ Budapesten található, a 11. kerületben. Erre én azt mondanám, hogy könnyen megközelíthető, de én helyzeti előnnyel indulok, mert Törökbálinton élek, onnan pedig tényleg nem nagy távolság.

Ha valaki csak felületesen is, de átnézi a weboldalt, az rögtön láthatja, hogy mennyire sok részletet leírnak a képzésekkel kapcsolatosan. Például, hogy az elvégzését követően mit várhatunk az elhelyezkedést illetően. De természetesen az érintett témaköröket is megismerhetjük és persze az árak is elérhetők az oldalon, ezért aki ide szeretne beiratkozni egy képzésre, az gyakorlatilag mindent megtudhat az oktatozone.hu-ról. Az Oktatozone – Felnőttképzési központ weboldala további érdekességeket is tartalmaz, érdemes átfutni.