Nagyon fontos a megjelenés is, de főként a belbecs a lényeg

És ez akkor is igaz, ha az egyik fontossága nem öli meg a másik dolog jelentőségét sem! A kalligráfia-tanulásom idején én igencsak élveztem, hogy valamit díszesen lehet “csomagolni”. Hogy valamit látványossá lehet tenni, szemet gyönyörködtetően lehet elővezetni, és ez még akkor is élvezet, ha a tartalom önmagában is erős!

Az új, napenergia plusz program kapcsán keresgéltem mostanság sokat, és találtam egy nagyon tetszetős megjelenésű oldalt, ami a legjobb volt a témában: napenergiapluszprogram.hu. Vagy a linkre kattintsatok, vagy másoljátok bátran a címsorba, és látni fogjátok a dolgot…

Ez az oldal sokkal letisztultabb, kicsit sem kacifántos, de nagyon hatásos a színválasztás és minden egyéb – azért vagyok ilyen lelkes, mert mostanra elmerítkeztem az információkban. És maga a napenergia plusz program is tetszik már (egészen konkrétan a Napenergia Plusz Program 2024 nevű pályázat).

Ez egy nagyon jó lehetőség családosoknak, és ez kiderül ezen oldal leírásaiból is, minden elemét figyelembevéve. Nem kevesebb, mint 65%-os támogatást lehet kapni – szinte ingyen van most a régi sokmilliós beruházásokhoz képest egy olyan rendszer, ami akkumulátorokat is magába foglal a napenergia felhasználás megtámogatásához.

Az akkumulátorok szerintem a csúcsai ennek az egésznek. Leírják ők is, hogy ha folyamatosan termelünk egy kisebb házi “erőművel” villamos áramot, akkor el tudjuk azt raktározni mondjuk az éjszakai rendszereink működtetésére ezáltal, ami nagy előrelépés. Ilyen régebben nem volt, a napenergia plusz program feltételein belül pedig most megvalósul, óriási támogatással. 75 milliárd forintot ad erre az állam, hogy családok ezrei csöppenhessenek bele végre ebbe a világba!

A felület – hogy erre is visszatérjek, mert ennek analizálásával indítottam – nem csak informatív és átlátható, hanem tényleg nagyon kellemes és vonzó. Imádom a zöldes alapszínt! És ne felejtsük el, hogy itt most egy zöld-technológiáról beszélünk! Fontos ennek a hangsúlyozása, mert tök jó, hogy egyszerre tehetünk a környezetünkért, magunknak termelhetünk energiát, hogy ne kelljen a szolgáltatótól annyit vételeznünk (talán egyáltalán nem is kell majd…), és ehhez még több milliós támogatást is kapunk, pedig van, aki esküszik rá, csak önrészből megvalósítva is! Ez most nem csak egy köznapi, egyszerű valami. Hanem teljes szemléletformálás és az új lehetőségek teljeskörű kihasználása, nagyon költséghatékonyan!

Egy szebb jövő megalapozásának kapujába visz a napenergia plusz program, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy belépjünk rajta!