Műveszet helyett cipővásárlás

Mindig is szerettem rajzolni, festeni, de az utóbbi időben a kalligráfia lett az a terület, ami különleges helyet kapott a szívemben. Szívesen töltöm ezzel a szabadidőmet, feltölt, és nagyon jó érzés, hogy a környezetemben élők is értékelik ezt a hobbit.

Igazából minden hétvégén előszedem a kalligráfiával kapcsolatos kellékeimet, hogy alkossak valamit, de a múlt hétvége kivétel volt, ugyanis pénteken szétment a cipőm, és, mivel nincs más téli darabom, muszáj voltam valamit kitalálni.

Szinte mindent online intézek mostanság, így a cipővásárláshoz is az ecipo oldalát válaszottam szokás szerint. Mivel nem volt betervezve most egy nagyobb kiadás, úgy döntöttem, hogy szétnézek, van-e valahol valami kupon hozzá, hogy enyhítsem a váratlan kiadás okozta terheket.

Beírtam a keresőbe, hogy “Ecipo hu kuponok és kuponkódok”. Kevés reményt fűztem hozzá, mégis sikerrel jártam: a kuponkodok.hu oldalon remek kuponokat találtam! Rögtön ott virított előttem egy 25%-os kupon, de az Ecipo hu kuponok és kuponkódokon kívül több száz webáruházban felhasználható kedvezményes kód volt elérhető a weboldalon.

Nem is haboztam tovább, a válaszott cipőhöz beírtam a kuponkodok.hu oldalán talált kódot. Gond nélkül működött, le is vonta rögtön a 25%-ot, szóval nagyon jól jártam.

Természetesen az oldal kínálata mindig változik, tehát nem biztos, hogy legközelebb is sikerül megcsípni egy 25%-os kupont az ecipore, mégis elmentettem ezt az oldalt, hiszen, ha folyamatosan használom ezeket a kedvezménykódokat, éves szinten szerintem több tízezer forintot is megspórolhatok. Szinte minden nagyobb webáruház kínálata elérhető itt, és remek ajánlatok vannak!

Gyorsan át is küldtem az oldalt a barátnőmnek, Annának, hogy nézzen szét ő is. Anna imád a neten vásárolni – néha szerintem többet is költ, mint kellene -, így biztos voltam benne, hogy fog örülni a kuponos oldalnak.

Nem tévedtem, Anna oda meg vissza volt a kuponkodok.hu-n elérhető akciós kódoktól.

Egyszerűen nem is értem, hogyan lehet, hogy eddig nem ismertük ezt az oldalt! Volt itt Sinsay kupon, Notino, CCC, Deichmann és még Samsung kupon is, csak hogy néhányat említsek.

Tény, hogyha hamarabb megismerem ezt a weboldalt, már idén is rengeteget spórolhattam volna a kiadásaimon, de ezen már felesleges bánkódni. Pont jókor bukkantam rá, ugyanis a cipőmön is spóroltam, valamint a karácsonyi ajándékokhoz is tudom már használni.

Aki még nem ismeri az oldalt, az írja fel: kuponkodok.hu! Az Ecipo hu kuponok és kuponkódok mellett millió ajánlat várja a látogatókat.

Az is lehet, hogy felírom majd kis kártyákra szép, kalligrafikus betűkkel, hogy “kuponkodok.hu”, és így fogom odaadni az ismerőseimnek. Így az esztétikai élmény mellett a pénztárcájuknak is jót teszek majd.