Mennyibe kerül a Silhouette-soft kezelés?

Már gyerekkoromban a betűk szerelmesei voltam, igyekeztem minél többféle módon leírni ugyanazt a betűt. Kezdetben másoltam azokat a stílusokat, amikkel találkoztam, később pedig saját magam által kitalált formákkal is próbálkoztam. Azonnali szerelem volt. A neten egyébként sok ingyenes anyag is elérhető a témában, így, ha valaki kedvet kap hozzá, bátran ajánlom neki, hogy keressen kezdőknek szóló videókat, amiben sok mindenről tájékoztatást kap már a kezdetektől. Nem tagadom, kell némi affinitás is a kalligrafikus íráshoz, de ha ez megvan, akkor semmi sem szabhat határt annak, hogy csodálatos kézzel rajzolt betűket hozzon létre az ember lánya, avagy fia. Sokan kérdezik, hogy melyik betűtípus, betűstílus a kedvencem, de ezt őszintén nem tudnám megmondani. Legyen szó nagyon szabályosan rendezett betűtőről, vagy csodálatosan egybe folyó, könnyed írásról, vagy bonyolult, igen cifra betűről, mindegyik képes magával ragadni. Az, hogy ennek mi az oka, nem tudom, a családban senki sem foglalkozott ezzel a területtel, de még csak kreatív véna sem igen van nálunk. Úgy tűnik, én vagyok az első kreatív alkotó a családban, de azért bízom benne, hogy sikerül a lányaimnak is átadni ebből valamennyit. Eddig úgy tűnik, hogy érdekli őket a terület, de majd úgyis később derül, hogy ez valójában így van-e, és hogy mennyire van tehetségük hozzá.

Sok olyan terület van, ahol tényleg elég, ha ez ember jól nekiül, tanul, gyakorol, azonban ez nem mindig válik be. Jól tudom ezt, már láttam, ahogy néhány ismerősöm próbálkozott a kreatív írás elsajátításával, mert olyan egyszerűnek gondolták, de végül mégsem jött be nekik. Ez a helyzet a kalligráfiával is, míg nekem könnyedén megy a legkacifántosabb betű megformázása, a barátnőm bármennyire is próbálkozott vele, nem sikerült fejlődnie benne hónapok kemény munkájával sem, így végül feladta, de semmi baj, itt vagyok én neki, bármikor fordulhat hozzám segítségéért. Ezt ő is jól tudja, és azt is, hogy a segítőkészségemmel nem csak a kalligráfia esetén élhet, bármikor, bármiben számíthat rám. Bár fizikailag elsodort minket az élet egymástól, egy-két havonta igyekszünk a távolság ellenére is összehozni személyes találkozót, online pedig mindig elérjük egymást, amikor csak szükségünk van egymásra, ott vagyunk.

Amikor egy hónapja együtt kávéztunk, akkor mesélte, hogy milyen téma foglalkoztatja éppen. Mondta, hogy nem igazán elégedett az arcával, így szálbehúzás előtte utána képeket nézett a neten. Természetesen nekem fogalmam sem volt arról, hogy ez micsoda.

Mesélte, hogy a szálbehúzás előtte utána fotók nézegetése előtt persze utána olvasott annak, hogy pontosan milyen előnyökkel jár ez a műtét, mert azt pontosan tudta, hogy a Silhouette regeneráló hatással bíró, arcemelő kezelés, aminek bár nincs olyan hosszú hatása, mint egy plasztikai műtétnek, akár két évig is lehet élvezni az eredményt, mindezt úgy, hogy egy igazán rövid beavatkozásról van szó. A Kelemed Plasztika weboldalán olvasta, hogy mindössze 30 perces a beavatkozás, ami nem jár extra fájdalommal, a gyógyulás is rövid időn belül megtörténik, és szövődmények sem igazán fordulnak elő.

Ezek annyira lázba hozták a barátnőmet, hogy egyből megnézte a véleményeket a Kelemed Plasztikáról, és persze a weboldal galériájában található fotókat és a létező összes blogbejegyzést is átolvasta lényegében mindenféle plasztikai témában. Szóval teljesen bezsongott az egésztől. Végül persze a lap alján található konzultációs kérdőívet is kitöltötte, ahol meg kellett adni a nevét, a telefonszámát, amelyen elérhetik, és egy aktív e-mail címet, valamint lehetősége volt megadni a Skype elérhetőségét, és részletesen leírni, hogy pontosan mi érdekli. Nem kötelező, de képeket is lehet csatolni, valamint ki kellett választania, hogy melyik városban szeretne részt venni a konzultáción az időponttal együtt, ami alkalmas lenne. Ezt az időpontot persze nem tudják garantálni, de amennyiben van rá lehetőség, mindenképp a kért napra tervezik meg a konzultáció időpontját. A barátnőm úgy csinálta, hogy a leírásba beírt még néhány lehetséges napot, amikor megfelelne neki az időpont, ezeket is figyelembe vették a telefonos egyeztetés során.

Mennyibe kerül a Silhouette kezelés?

Nyilván engem is egyből az ár érdekelt, de kiderült, hogy az arcfiatalítás nem is olyan drága, mint gondolnánk, már akár 150 000 Ft-tól is elérhető a kezelés. Ez az összeg bruttó, tehát az áfát már tartalmazza. Ez az ár 2 szál behúzása esetén érvényes, ezenkívül lehetőség van 4 szál behúzására is, aminek az ára bruttó 250 000 Ft, valamint 350 000 Ft-ért 6 szál behúzását is lehet kérni. Ezek az aktuális árak, amik változhatnak, így érdemes mindig a Kelemed Plasztika weboldalán tájékozódni a pontos árral kapcsolatban, ahol el lehet olvasni olyan hasznos információkat is, mint a műtét utáni teendők.

Ha belegondolunk, hogy végül is egy hosszabb távú eredményért fizetünk, sokkal jobban megéri, mint különféle kencékkel próbálkozni, amik, ha működnek is, akkor sem hozzák el ugyanezt a hatást, ráadásul ki tudja, miket tartalmaznak. Ennél a kezelésnél használt Silhouette-soft szálak olyan anyagból készültek, amelyek teljesen felszívódnak, így nem kell aggódni, hogy bármilyen idegentest is ott maradna a szervezetünkben.

Az eredmény látványos, ami azt jelenti, hogy néhány nappal a műtétet követően mindenki, aki szembejön velünk, azonnal észre fogja venni a különbséget. Amikor találkoztak az előre egyeztetett időpontban a doktor úrral, minden fontos dolgot átbeszéltek, így a barátnőm már a beavatkozás előtt pontosan tudta, hogy milyen mellékhatásokkal számolhat, és hogy mi vár rá a műtétet követően. Egy csütörtöki napon kellett elmennie a beavatkozásra, így a következő héten a munkahelyén már mindenki a megfiatalodott arcát dicsérte. Egyébként az oldalon is írnak erről, hogy szándékosan csütörtöki napon végzik el a műtétet, hogy hétfőn már minden külső szemlélő a végeredményt láthassa. Ennyi idő kell ahhoz, hogy a beavatkozást követően az arc teljesen átrendeződjön.

Milyen mellékhatások jelentkezhetnek a Silhouette-soft kezelés után?

Barátnőm arcán némi duzzanat és bőrpír volt megfigyelhető a kezelést követően, de említették, hogy ödémára is lehet számítani, illetve van néhány ritka mellékhatás is, mint például a véraláfutás. A barátnőmnél jelentkező duzzanat és bőrpír néhány napon belül elmúlt, így a hétfőre ígért pozitív állapot valóban be is következett. Sok jó tanácsot is tippet kapott, mint például a duzzanatra nagyon jó volt a jegelés, amit szakaszosan kellett végrehajtani. Persze akadt néhány olyan dolog is, amit nem csak hétfőig kellett betartania, hanem néhány hétig. Például a beavatkozást követően két teljes hétig nem lehet elmenni edzeni, szaunában sem lehet üldögélni, szoláriumba sem szabad befeküdni, és semmilyen kozmetikai kezelésen sem szabad részt venni. Ezek szigorú szabályok, de annak érdekében, hogy minden rendben legyen, be kell tartani őket. Ami a leghosszabb ideig tartó tiltás, az három teljes hétig tartott. Mit kell ilyen sokáig kerülni? Nem szabad arcra feküdni alvás közben. Nem mondom, hogy egyszerű betartani, de végül is nem lehetetlen. Ezeket a szabályokat egyébként megkapta írásban is, így nem csak elmondás alapján, emlékezetből kellett betartania, mindig kéznél volt a mankó.

A Silhouette-soft arcplasztikánál nem csak a rövid ideig tartó beavatkozás az előnye, hanem az is, hogy ambuláns műtétről van szó, ami azt jelenti, hogy nincs szükség befekvésre, a beavatkozást követően haza lehet menni, és a néhány napig tartó mellékhatásokat otthon könnyedén át lehet vészelni, hiszen a felsorolt mellékhatások enyhék, és szerencsére szövődmény sem fordul elő gyakran. Amennyiben a hatása idővel múlni kezd, egyszerűen meg lehet ismételni a kezelést. Amit még a weboldalukról olvasott nekem a barátnőm, azaz, hogy ezt a kezelést lehet kombinálni zsírfeltöltéssel, aminek köszönhetően nem csak hatásosabb lesz a végeredmény, de tartósabb is.

Számomra nagyon érdekes volt az egészet végig követni, és elképesztőnek tartom, hogy van olyan anyag, ami felszívódik a beavatkozást követően, még is hosszútávú hatást lehet vele elérni. A szálbehúzás előtte utána fotókat nézve, amiket barátnőm mutatott magáról, lehet, hogy nekem is ideje lenne beadni a derekamat, akarom mondani az arcomat egy ilyen hatékony beavatkozásra a Kelemed Plasztikában. Annyi biztos, hogy barátnőm nagyon elégedett, és meg is van rá az oka, hiszen csodás lett a végeredmény, így nekem se lesz nehéz dönteni azzal kapcsolatban, hol végeztetnék el egy ilyen beavatkozást.