Középkor a szobámban és a klubhelyiségben

Annyira szeretjük a barátaimmal a fantasy szerepjátékozást, hogy nekem teljesen elemésztette az életemet ez az egész álközépkoriság…

De ebben semmi rossz nincs (mámint a teljes elemésztében sem) , ez egy szép hobbi, csak rengeteg időt emészt fel. Most gyertya alapanyag nagyker után is keresgélek, úgyhogy egyre többet teszek félre a keresetemből is csak erre, de meg is éri tényleg, az időégetéssel együtt is. Hisz a barátaimmal köt össze a dolog, de még az említetteken felül, tanulást is sokat igényel, hogy mindent jól csináljak, ezt meg kell említenem.

Kalligráfiát is ezért tanultam igen sokáig mostanában, hogy hitelesnek tűnő, szép kézi írással létrehozott kellékeket vigyek a közös játszásokra. És most tehát gyertya alapanyag nagyker kellett ezúttal, amire meg is találtam a pipereporta.hu-t szerencsére (fentebb már be is linkeltem, mert tök jó), és így mindenféle, alkalomhoz illő gyertyákat is készíthetek. Ez tudja csak szerintem igazán hitelessé tenni az atmoszférát, ezáltal majd pedig feldobni a hangulatot! Legalábbis ezek az elvárásaim.

Még az is tervben van, hogy annyi, de annyi gyertyát készítek, amennyivel lámpafény nélkül is megleszünk a klubhelyiségben. Bár, persze, ezt még le kell tesztelni, de ne álmodjatok ilyen nagyot feltétlenül ti is, mint én! A pipereporta.hu-val minden ilyesmi megvalósítható, pláne ha nem amatőrként rögtön a létező legnagyobb ambíciókkal rohantok neki valaminek (mondjuk annak, amit említettem), de velük menni fog, az tényleg biztos. Mert nem csak szappanok készítéséhez, valamint az említett gyertya előállításhoz lesz tőlük minden kellék, ami kell, de ha jobban szétnéztek náluk, alapanyag beszerzésen kívül másra is jó ez az oldal.

A Pipere Portán ugyanis ráleltek egyéb segítségekre még. Ott vannak mondjuk a közösségi médiás oldalaik is. Van videós oldal is manapság annak, aki nem olvasni akar mondjuk a szappankészítésről, de aki olvasnivalót keres, hát a blogjukkal el lesz egy ideig… “A nagy kanóc titkok” – én ezzel a cikkel vágok bele a nagy kalandba, míg ugye mondtam, hogy alapanyagokat addigra mindent meg tudok rendelni onnan.

Na ezek miatt mondom, hogy akkora főnyeremény volt pont ebbe az oldalba (shopba) belefutni, hogy nincs is szükségem már más segítségre, hogy az új hobbimat mindenestül kiéljem. Eddig is jó voltam benne, hogy jól kitaláljam, hogyan dobjam fel a hangulatot és színesítsem a közeget, de ez a gyertya alapanyag nagyker és a leírásik közreműködnek, hogy új dimenziót nyissak a feeling közös megélésében. Azért remélem, hogy csináltam kedvet is valami ilyesmihez, hisz egy kedves kis gyertya, akár egymagában is fel tud dobni mindenféle meghitt eseményt. (Vagy kevésbé meghittet) Bármire gondolhattok. Egy ilyen webshoppal annyira személyre szabhattok mindent (mindenféle színezésű, illatú dologra asszociálnék most), hogy szerintem ezt a dolgot érdemes megtanulni. Erről az oldalról tehát meg lehet, és meg is vehettek bármit hozzá…

gyertya alapanyag nagyker