Kezdhettem újra az írást

Éppen tartottam a kalligráfia tanfolyamomra, mikor egyszer csak kiszakadt a kézitáskám. Kellemetlen volt, mert benne voltak a feladatok, amiket otthon kellett megcsinálnom az aznapi órára. Több oldalnyi kalligráfia írás repült szét. Ez még önmagában nem lett volna akkora probléma, ha nem zuhog az eső, de sajnos zuhogott.

A kalligráfia órán a tanár megértő volt, és megengedte, hogy a következő órára készítsem el a feladatokat.

Néznem kellett magamnak egy új férfi kézitáskát. A barátnőm ajánlotta, hogy tegyek egy próbát a https://www.annataska.hu netes bolton keresztül. Elsőre nem is gondoltam volna, de kiderült, hogy igen komoly választék fedezhető itt fel a férfi táskákat tekintve is.

Találtam is egy Bugatti kézitáskát, aminek a méretei pontosan megfeleltek az elképzeléseimnek. A termék színe fekete és szintetikus anyag. Mindenképpen olyan táskára volt szükségem, amiben külön elszeparált részek is találhatóak. Szerencsére a táskának nem csak a külsejéről, de a belsejéről is találtam jó minőségű fotót a termékleírásnál, így láthattam, hogy több ilyen, elkülönített résszel is rendelkezik.

A barátnőm meg is rendelte nekem, mert neki már van regisztrációja az oldalra és volt valamilyen kedvezménye is régebbről, amit most felhasznált.

A rendelés átvétele egy csomagponton keresztül történt. A táskám időben és sértetlenül fogadott ott engem.

A barátnőm közelgő születésnapjára szerintem venni fogok innen neki egy ajándékot. Erre a célra nem is találhatnék jobb helyet, mint a https://www.annataska.hu.