Kalligráfia workshop után mentem céget alapítani

A múlt hét közepén eljött az én igazán nagy napom: ez a várva várt budapesti kiruccanás különlegesebb volt, mint eddig bármelyik. Egyrészt már nagyon régóta vártam a kalligráfia workshopot, amit egy fantasztikusan tehetséges illusztrátor lány tartott meg számunkra. A jó hangulatú, kora délután megrendezésre került foglalkozás segített abban, hogy teljesen ellazuljak, alkotás közben átéljem a flow-élményt, és ne aggódjak a nap további eseményei miatt (na jó, azért egy kis jóleső izgatottság azért maradt bennem). Másrészt egy új időszámítás kezdődött az életemben: elérkezett az idő ahhoz, hogy megalapítsam a saját cégemet!

Ebben a topcegalapitas.eu szakemberei voltak segítségemre. Ahhoz, hogy mindez létrejöjjön, először a honlapjukon tekintettem körbe. Részletesen utána olvastam a cégalapítás, cégmódosítás és a székhelyszolgáltatás különböző pontjainak. Az oldalra feltöltött Gyakran Ismételt Kérdések szekció és a kisokosok is nagy segítségemre voltak. A topcegalapitas.eu egyik kiemelt ajánlata fogott meg igazán: a cégalapítás költsége, az ügyvédi díj 16.900 Ft – vagy teljesen ingyenes, amennyiben a cégalapítás mellett székhelyszolgáltatást is igénybe veszünk.

topcegalapitas.eu

Különböző cégalapítási csomagokat tudunk igénybe venni. Ha saját székhellyel indulunk neki a folyamatnak, ebben az esetben 17.900 Ft + áfás díjjal kalkulálhatunk. Budapesti (II. vagy VI. kerületi) székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén a cégalapításunk teljesen díjmentes, a 6 (+ 1 ajándék) hónapnyi székhelyszolgáltatás költsége pedig 29.900 Ft + áfa – mindez az újlengyeli, iparűzési adó mentes székhely esetén 39.900 Ft + áfa költséget jelent számunkra.

Mi a cégalapítás menete a 2021-es évben? Ki lehet ügyvezető, milyen feltételeknek kell megfelelnie? Mik a teendőink cégalapítás előtt és után? Ezek mind olyan kérdések, amelyekre a topcegalapitas.hu egy-egy részletes tájékoztatóval adja meg a választ.

Tetszett, hogy nem merült fel bennem olyan kérdés, amire ne találtam volna meg a választ a honlapon. Ugyanakkor az se tántorítson el senkit, ha ő másképpen érez. Szakembereik ugyanis senkit nem szeretnének válasz nélkül hagyni, ezért a sikertelen kapcsolatfelvétel esetén visszahívással működő telefonvonaluk minden hétköznap elérhető. Hétfő és csütörtök között 8-tól 5 óráig, péntekenként pedig délután 4 óráig várják a hívásokat.