Kalligráfia szakkör után fogorvoshoz mentem

Hetente egyszer, kedd délutánonként kalligráfia szakkörre járok. Nem is akármilyenre, hanem arra a fajtára, ahol japán és kínai írásjeleket, szavakat tanulunk meg helyes ecsetvonásokkal a papírra vetni. Nagyon élvezem ezt a hobbit, és külön örülök annak, hogy ilyenkor a barátaimmal együtt lehetek.

Az utóbbi időben azonban elkezdett zavarni a fogaim állapota: észrevettem, hogy fogkövek alakultak ki néhányon. Rögtön elkezdtem aggodalmaskodni – de nem azon, hogy mi lesz a fogsorom egészségével, hanem hogy a barátaim mit szólnak, ha meglátják. Be is írtam a keresőbe, hogy fogkő eltávolítás kupon, és megnyitottam az első ígéretesnek tűnő magánrendelő weboldalát. Ez történetesen a Fogorvos Budapest rendelőjéhez tartozott, és hamar meggyőzött engem arról, hogy nem is kell tovább kutatnom.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én egy magánrendelőben alapvetően 3 dolgot keresek: barátságos hangulat, profi munkavégzés és megfizethető árak. A Fogorvos Budapest azért is tudott engem olyan hamar megfogni, mert ezeknek a feltételeknek maradéktalanul megfelel. Az árlistát tartalmazó aloldalon nézelődve örömmel tapasztaltam, hogy az még fogkő eltávolítás kupon alkalmazása nélkül is rendkívül baráti és korrekt. Ha csak arra gondolok, hogy múltkor a bőrgyógyásznál fizettem ugyanennyit csupán azért, hogy 1 órás várakoztatás után méltóztasson rám nézni és felírni valami drága gyógyszert, ez mérföldekkel jobban megéri.

Itt szó sem volt várakozásról: az előre egyeztetett időpontban, a keddi kalligráfia szakkör után mentem el, és örömmel jelentem, hogy ilyen jó magánrendelői élményben nem igazán volt még részem. Az már biztos, hogy a továbbiakban is az ő szolgáltatásukat fogom igénybe venni, bármilyen probléma legyen is a fogaimmal.