Kalligráfia gyakorlása közben akár acélfeldolgozásról is lehet beszélgetni

A kalligráfia manapság valószínűleg nem igazán népszerű hobbi vagy tevékenység. Szeretünk mindent gyorsan és egyszerűen, amikor csak lehet, akkor valamilyen digitális eszköz segítségével leírni. Szép betűk hosszadalmas rajzolására pedig nem (vagy csak nagyon ritkán) fordítunk időt. Talán emiatt is terjedt el az a vélekedés, hogy a kalligráfia sznob hobbi, amire csak azoknak van ideje, akik semmit nem csinálnak.

Szerintem a kalligráfia nagyon jó kikapcsolódás, ami megnyugtat, és segít egy kicsit másra is figyelni, mint a folytonos rohanás. Ráadásul tapasztalataim szerint egy kalligráfia tanfolyamon igazán jó ismeretségeket lehet kötni. A betűk formálása közben pedig olyan érdekes dolgokról is lehet beszélgetni, mint például az ipari szintű acélfeldolgozás.

A legutóbbi tanfolyamon a mellettem ülőtől például megtudtam, kaptam egy arra vonatkozó ajánlatot, kit keressen meg a férjem a céges raktáruk acél alkatrészeinek felülettisztításával kapcsolatban.

Az ajánlat az Acélpartner Kft. – ezzel együtt pedig az acelpartner.hu – weboldal volt.

Több évtizedes szakmai tapasztalat az acélfeldolgozásban és az acélkereskedelemben

Az Acélpartner Kft. egy ipari szintű beruházásokhoz szükséges acélfeldolgozással, illetve emellett acél-értékesítéssel (főleg melegen hengerelt lemezek árusításával) foglalkozó cég. Tevékenységeikben fennállásuk óta több évtizede (1991. óta) vannak jelen, így nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ebből kifolyólag pedig profi munkavégzést nyújtanak.

Weboldalukon, az acelpartner.hu-n, minden fontos információt megtalálhatunk velük kapcsolatban. Megtudhatjuk, milyen tevékenységeket végeznek és azt is, kik dolgoznak náluk. Megismerkedhetünk azokkal az irányelvekkel, amelyeket minőségpolitikájukban alkalmaznak. És megtekinthetjük a cég hivatalos tanúsítványát is.

A weboldal alapján egy dologban garantáltan biztosak lehetünk: az Acélpartner Kft. profi, a lehető legmodernebb módszerekkel és technológiákkal, profi munkaerővel dolgozó cég. Mind az acélfeldolgozáshoz kapcsolódó tevékenységekben és munkákban, mind pedig kereskedelemben bátran számíthatunk rájuk.

Felülettisztítás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

Az Acélpartner Kft. tevékenységeinek fő profilját egyrészt a melegen hengerelt acéllemezek lángvágása, másrészt pedig a plazmavágás teszi ki. Ezeken kívül a következő tevékenységeket végzik: hegesztési gyökök további munkákra való előkészítése; szemcseszórásos technológiával végzett felülettisztítás; acélszerkezetek legyártása; lemezlakatos munkakörbe tartozó feladatok elvégzése; gépi forgácsolás CNC technológiával; melegen hengerelt durvalemezek eladása.

A cég tevékenysége tehát összefoglalható a következő leírással: Felülettisztítás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás. Amiben biztosak lehetünk: az Acélpartner minden egyes tevékenységét hatalmas hozzáértéssel, mintegy 20 éves szakmai tapasztalatot mozgósítva végez el.

Az acelpartner.hu weboldalon egyébként nem csak annak felsorolását találjuk meg, hogy milyen feladatok elvégzését bízhatjuk biztonsággal az Acélpartnerre. Hanem pontos, elsősorban hozzáértőknek szóló, rövid tájékoztatókat is olvashatunk az egyes tevékenységekkel kapcsolatban. Ezekből megtudhatjuk, milyen gépekkel dolgozik a cég, illetve pontosan milyen technikákat alkalmaznak.

A felülettisztításról szóló aloldalon például a következő infókra tehetünk szert. Tájékozódhatunk róla, hogy a felülettisztítás folyamatát a gépi technológia mellett kézi technikák alkalmazásával is kiegészítik. Megtudhatjuk, hogy szemcseszóró berendezés segítségével dolgoznak, illetve azt is, hogy milyen paraméterű darabokkal tud dolgozni a gép. Továbbá arra vonatkozó tájékoztatást is találunk, hogy milyen finomságú felület jön létre a folyamat végére.

Az egyes tevékenységeket bemutató tájékoztatók mellett általánosabb anyagokat is találunk az oldalon. Olvashatunk például egy leírást, ami minden fontos infót tartalmaz, amit a lapostermékekről érdemes tudni. Ezek az anyagok csak tovább növelik a megbízhatóság érzését az Acélpartner Kft.-val szemben.

Gyors árajánlatok, rövid határidők

Az acelpartner.hu weboldalon természetesen arra vonatkozóan is találunk tájékoztatást, hogy mennyi időt vesz igénybe egy árajánlat elkészítése, illetve mennyi időt vesz igénybe az egyes vállalások teljesítése. Emellett pedig a kapcsolatfelvételt lehetővé tevő elérhetőségeket is megtaláljuk.

A profi munkavégzés mellett az Acélpartner Kft. nagy előnyei közé tartozik az is, hogy igazán rövid határidőkkel dolgoznak. Egy árajánlatot például (nyilván annak terjedelmétől függően) 1-3 nap alatt elkészítenek. Egy elvállat munkát pedig igyekeznek maximum 2 hét alatt teljesíteni.

A mai poszt összegzéseként tehát a legfontosabb az, hogy ha ipari szintű acélfeldolgozáshoz vagy acélkereskedelemhez keresel partnert, akkor érdemes lehet felkeresned az acelpartner.hu weboldalt.

A kalligráfiáról pedig annyit mondanék, hogy igenis jó hobbi, amelynek során olyan tippekkel is gazdagodhatunk, mint ez: Felülettisztítás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás.