Kalligráfia és autóápolás, kinek mi a hobbija

Nagyon szeretem a kalligráfiát, bár nem tartom magam profinak, de egy pár éve már rajzolgatok. A kalligráfia valóban művészet, számomra pedig kikapcsolódást is jelent. Amikor végzek a munkával, szívesen előveszem a készletemet és próbálgatom a különböző betűket. Nagyon élvezem az egészet és bár autodidakta módon tanulok, a barátaim és a párom véleménye szerint is szép, amit csinálok. Nem csak a magam örömére írok, hanem sokszor megajándékozom vele szeretteimet. Nemrég egy barátnőmnek készítettem az esküvőre ültetőkártyákat, a karácsonyi ajándékokon pedig minden évben az általam rajzolt üdvözlőkártyák kapnak helyet. A páromnak is van hobbija, és bár furcsának hangozhat, ez az autóápolás. Ő úgy tartja, én pedig egyetértek vele, hogy az autónk is gondoskodást igényel. Nem csak a kötelezőt, hanem attól többet. Így fedezett fel nemrég egy helyet: Sonax csomagok – Autó külső felületek – Ápolás-karbantartás | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból. Igen, ez az olajwebshop.hu.

Széles kínálat, kitűnő árak, gyors és megbízható szállítás, ezt kínálja ez az online áruház. A párom a Sonax termékcsaládot fedezte fel most, ami a kötelező ápoláson, gondoskodáson túl is hasznos az autók számára. Hogy hogyan? Van itt például egy motorvédő szett, amit mi magunk is tudunk használni. Ez is egy Sonax termék, ami Németországban készül és világszerte kedvelik kiváló minőségéért. Szóval ez a motorvédő azt csinálja, hogy megtisztítja a motor felületét az olajtól és a zsírtól. A mindennapi működés során ugyanis ki van téve a motor ezeknek a körülményeknek és nem árt néha megtisztítani. Nagyon tetszett a kerámia lakkvédő szett is. Hisz az autónk karosszériája tényleg mindennek ki van téve. A környezeti hatásoknak, csapadéknak, pornak, sárnak, aztán az apró sérüléseknek, homokszemeknek, kavicsoknak, netán egy másik autó figyelmetlen sofőrjének.

Egy átlagos autó csupa apró karc és folt és horpadás. Ez ellen pedig tudunk tenni is, például ezzel a kerámia lakk szettel. A Sonax csomagok – Autó külső felületek – Ápolás-karbantartás | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból az olajwebshop.hu kínálatában kitűnő áron érhető el. Ez a szett pedig akár 9 hónapig is megvédi az autónkat, hisz a lakkréteg ennyi idő alatt kopik el. Taszítja a vizet, ami ugye a rozsda nagy barátja, így védi a festékréteget. A rovaroktól és más szennyeződésektől. Az autónk karosszériája ráadásul még szebb is lesz, jobban csillog és ez bizony jó érzés. A különbség tényleg szembetűnő.

A Sonax csomagok – Autó külső felületek – Ápolás-karbantartás | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból egy olyan problémára is megoldást kínál, ami sokakat érint, ez pedig a párásodás. Az üvegfelületek párásodása sokszor bosszantó, hisz belülről nem akarjuk összekenni az ablakokat, de már indulnánk, a rendszert maximumra állítjuk, hogy fújja már le és mehessünk. Ilyenkor nem ez a legjobb megoldás, egyébként is, amikor a nagy hidegben beindítjuk az autót, nem biztos, hogy jót teszünk azzal, ha hirtelen minden energiáját arra fordítja, hogy a szélvédőt fújja. Ilyenkor jön a párastopp szett, a Sonax egyik kiváló terméke. Ami láthatatlan védőréteget képez az üvegen és megakadályozza a párásodást. Azonban nem csak az autók számára ajánlott, hanem például a motorok bukósisakját is megvédi.

A párom nagyon örült, mikor rátalált erre a termékcsaládra, ami kívül-belül jót tesz az autónknak. Hisz nem csak arra kell figyelni, hogy a kötelező szervizeket megcsináltassuk, hogy ki legyen cserélve az olaj, az olajszűrő és egyebek, hanem arra is, ami pluszt tudunk adni az autónknak. Hisz egy autó meghálálja a gondoskodást.