Hasonló művészi értékű női táskák, mint a kalligráfia

Sokáig semmi közöm nem volt a kalligráfiához. Nem is igazán értettem, hogy miért fontosak a szépen írt betűk. Ahhoz, hogy közelebb kerüljek ehhez a művészeti ághoz, egy nagyon jó barátom segítségére volt szükségem. Még középiskolás lehettem, mikor az egyik délután áthívott magához és elkezdtünk teázni. Ezután bemutatta, hogy az utóbbi időben miket festett.

Számomra ezek ismeretlen vonások összességei voltak, pedig mindegyik jelentett valamit. Írásjegyeket festett a srác, amik japán nyelven akár több dolgot is jelenthettek. Nagyon érdekesnek tartottam őket, bár akkoriban nem igazán fogtam fel a különlegességüket. Ki hitte volna, hogy pár évvel később már én fogom tanítani az írásjegyek használatát. Kalligráfiában továbbra sem lettem mester, valamiért az ecset soha nem úgy dolgozott a kezem alatt, ahogy én elképzeltem. Ettől függetlenül máig komoly megbecsüléssel nézek azokra, akik képesek ilyen szép festményeket készíteni.

Az igényesség és a komoly odafigyeléssel készült termékekre mindig is vevő voltam. Közeledett a barátnőm születésnapja, úgyhogy ideje volt beszereznem neki valami különlegességet. Arra gondoltam, hogy egy táska lenne talán a legjobb ajándék, hiszen hónapok óta panaszkodott már erről. Megkérdeztem a haverjaimat, hogy hol tudnék egy szép és minőségi táskát beszerezni. Ők, legnagyobb meglepetésemre azt mondták, hogy a Cipőmarket nevű oldalon.

Mikor hazaértem, rögtön rá is kerestem és egészen előkelő helyen adta ki az oldalt a „női táska” kulcsszóra. Kicsit azért bizonytalan voltam, hogy valóban jó táskákat lehet-e szerezni egy olyan oldalról, aminek a neve elsősorban arra enged feltételezni, hogy itt cipőket lehet beszerezni. Mikor azonban felléptem, a kételyeim nagyon hamar megszűntek. Olyan jó volt végignézni az oldal designján. Ritkán lát az ember ilyen szépen kivitelezett helyet. Egyáltalán nem volt giccses, sőt, azt mondom, hogy ez a hely meg tudta találni az arany középutat a szépen díszített és az átlátható között.

Persze engem első sorban a női táska részleg érdekelt, úgyhogy el is kezdtem a keresésemet. Nem kellett komoly számítógépes tudás ahhoz, hogy megtaláljam. Egyszerűen csak az oldal felső részén található menüt kell használni. Itt ki tudjuk választani azt, hogy melyik kategória érdekel minket. Érdemes megnézni azt is, hogy van-e esetleg más, ami érdekel minket, így, ha legközelebb visszatérünk a Cipőmarket oldalára, akkor már rögtön tudhatjuk, hogy hol találhatjuk meg ezeket.

Tehát, pár gombnyomás segítségével el is tudtam érni a női táska részleget. Most jött a legfontosabb rész: Milyen választékkal rendelkeznek? Nagyon reméltem, hogy a haverjaim nem valami olcsó utánzatokkal teli oldalra irányítottak. A félelmeim alaptalanok voltak. Az itteni táskák mind márkásak voltak. Nagyon tetszett a designjuk és attól függetlenül, hogy milyen minőségiek voltak, az áraik nem hagytak rossz szájízt maguk után. Sőt, néhány még meglepően olcsó is volt, úgyhogy nem kellett sokat gondolkoznom arról, hogy biztosan a Cipőmarket oldalán vásároljak-e.

Már csak a rendelés menete volt hátra, amitől kicsit tartottam, mert nem nagyon szoktam online vásárolni. Szerencsére ez is könnyebbnek bizonyult, mint hittem. Be kellett csak helyeznem a táskákat egy virtuális kosárba. Ezt a kosarat még egyszer meg tudtam nézni, mielőtt leadtam volna a rendelésemet. Ez egy nagyon szuper funkció, mert simán megtörténhet, hogy nem figyeltünk oda rendesen és véletlenül valamiből duplát rakunk be. A táska pár napon belül megérkezett és a barátnőm nagyon örült neki.