Gyönyörű céglogónk és cégtáblánk lesz!

Gyakorlatilag egy “cégfelújításon” és cégátszervezésen vagyunk túl ugyanis. Tele izgatottsággal, de máris mondhatom, elégedettséggel is, mert végülis a sikeresség koronázta eddig végig az első próbálkozásainkat. Először jött a ” székhelyszolgálat budapest ” keresés útján történt eredményes kísérlet a megújulásra (ezt még kifejtem), aztán meg a kalligráfia. Nagyon szép betűkkel ékesített cégfelirat és logo készült nekünk, ami a régiességével passzol is az imidzsünkbe. Eredetileg szkeptikus voltam, de ha profival csináltatjátok, tervezgetitek, lenyűgöző lehet az ilyesfajta cicoma. És a külsőségek tényleg el tudnak dönteni egy csomó mindent.

Aztán tehát a székhelyszolgálat budapest netes keresős találatok között megtalált szekhelycentrum.hu-tól nem csak cégmódosítást, de székhelyszolgáltatást is kértünk. Ezt szeretném kicsit bemutatni, mert úgy érzem, a leginkább mégis ez a kulcs. Ezt emelném ki azon átalakítások közül, amivel először is a legtöbb pénzt spóroljuk meg, másrészt sok-sok időt is nyerünk, harmadrészt budapesti patinás regisztrált címet, ami szintén vonzani fogja az ügyfeleinket, a terveink szerint.

Nem ez utóbbi az egyetlen opció náluk, ami feldobhat egy céget egy megújuláskor, de a nevükben azért hangsúlyozzák (Székhelycentrum), hogy ez valami különleges dolog, ami hosszú, tartalmas időkre szól. Fél évre minimum érdemes befizetni, de ahogy én most látom, erről még évekig nem mondunk majd le. Mondom ezt úgy, hogy nem a 0% IPA-s megoldást választottuk, amivel még egy Újlengyel nevű települést is híressé tett ez a társaság. Ahogy tudom, régi cég ők is (legalábbis nekünk azt mondták, hogy a tapasztalat náluk van meg a leginkább – a cég alapításának évét nem tudom), és mint minden jó cég, ők is mindig megújulnak. (Ez tetszett, hisz mi is most a mindenben megvalósuló vérfrissítést céloztuk meg, és kell ehhez a motiváció)

A Székhelycentrum ezen, szóban forgó oldala egyébként egy egészen új felületnek tűnik most. Szinte “ragyog”. Valószínűleg arra törekedtek a kialakításánál, hogy minden fontos információ kulcsszavakba, és tőmondatokba foglalva jusson el miharabb hozzánk, a szolgáltatást igénybevevőhöz, mert az idő pénz. És egy jó, üzleti dolgokkal foglalkozó társaság tudja ezt. És ezért alkalmazza ezeket a módszereket, már a saját szolgáltatása bemutatásánál is. Ott van minden rögtön az oldal tetején, a Székhelyszolgáltatás menüponton belül is legfelül például, és mindenhol máshol még. Úgy értem, mindegyik szolgáltatásukról nagyvonalakban rögtön kapunk egy összefoglalót… A fontos dolgok a tárgyalt menüpontnál: székhelyszolgáltatás két külön formában, kézbesítési megbízott, hozzájáruló nyilatkozat 1 órán belül e-mailben! Három különböző csomag, de mindegyik 6+1 ajándék hónappal. És a bejegyzés után ráér fizetni!

Épp csak végigfutottam most a weboldalt a leglényegesebb pontokon, és ez a pár infó máris rögtön szembejött. Természetesen azért jóval több az információ, amit megkaphattok az oldalukon, ezek tényleg csak a kulcsszavak voltak, de azt már valóban magatok nézzétek meg lehetőleg, hogy milyen helyszíneken rendelkeznek irodával, bejegyezhető székhelycímmel, és mi is ez az újlengyeli opció… Persze mind-mind megegyeznek a csomagok abban is (és ezáltal megint csak nincs különbség ezek között), hogy minden törvényesen jól kitalált módon történik.

Mindent mindig úgy intéznek, hogy mindenféle jogszabálynak maradéktalanul megfeleljenek, szóval át sem kell böngésznünk semmiféle passzusokat, ha pont a mindennemű időspórolás miatt fordulnánk hozzájuk. Ezek felől nyugodtan alhatunk… Nem gondolom, hogy egyszerű és kis munka volt mindenben tökéletesen működő stabil konstrukciókat létrehozni ilyen téren, de ők megcsinálták – jócskán rendelkeznek tapasztalattal azokban, amikkel régóta foglalkoznak, mindenféle ügyvédi segítség és jogi, vállalkozói ismeret rendelkezésre áll ehhez. Velük céget alapítani szintúgy időspórolás, és pénzspórolás, mint rájuk bízni a helyszíni adminisztrációt bármelyik székhelycímen. Egy jó könyvelőtök legyen még, de ha most hoznátok létre kft-t akár, velük menni fog, mint a karikacsapás! Székhelyszolgálat Budapesten és minden más: www.szekhelycentrum.hu.