Egy esküvőre terveztem meghívókat

A kalligráfia évek óta az életem része, bár nem a munkám, nem ebből élek, de olykor vannak felkéréseim. Az egyik legjobb barátnőm is rám gondolt, mikor elkezdte szervezni az esküvőjét. Arra kért, hogy tervezzem meg én az esküvői meghívókat, ültetőkártyákat, menükártyát. Én nagy örömmel mondtam igent a felkérésre, hiszen ez nem csak hatalmas kihívást jelentett, hanem bizony nagy megtiszteltetés is volt, hogy rám bízta ezeket a fontos dolgokat.

Fel sem eszméltem, már el is érkezett az esküvő napja és csak azt vettem észre, hogy a kártyákat teszem ki a csodaszép virágokkal teli asztalokra. Szerintem az csak még közelebb kapcsolatot eredményez, jobb barátságot, ha az ember segít a barátnőjének. Mi úgy voltunk vele, hogy amit tudtunk, együtt csináltunk meg az esküvő előtt, és csak abban az esetben kért a barátnőm segítséget, amikor feltétlenül szükséges volt. Ezt persze nem feltétlenül gondolja így mindenki. De mi nagyon élveztük, mikor előző nap összejöttünk, hogy kihelyezzük a dekorációt, hogy feldíszítsük a termet. Igazi vidám nap volt.

A vidámság pedig csak fokozódott a nagy napon. Én itt tudtam meg, hogy mi is az a selfiegep.hu/fotosarok. Korábban nem is hallottam még ilyenről, ezen az esküvőn viszont bebizonyosodott, hogy micsoda szuper ötlet. Ha azt halljuk, hogy fotóautomata, biztosan az jut eszünkbe, hogy beülünk egy dobozba, ahol elkészül az igazolványkép. Négy darab, komor, szürke, mogorva. Nos, ez is egy fotóautomata.

A selfiegep.hu/fotosarok azonban teljesen más. Vidám, felejthetetlen élményt kínál voltaképp bármilyen rendezvényen. Legyen az akár egy céges összejövetel, akár egy lakodalom vagy születésnap. A selfiegep.hu minden rendezvényt feldob. Egy profi csapat, akik több száz rendezvényen vettek már részt, így bőven van tapasztalatuk. És hogy mit is kínál a selfiegep.hu/fotosarok?

Egy fotóautomata, ami egy tükörreflexes fényképezőgépből áll, aztán a stúdióvaku gondoskodik arról, hogy kiváló fotók készülhessenek a sötétben is. A fotófal, ami lehet egyszerű fehér is, de sokféle színvilágban is kérhető, gondoskodik a vidám háttérről. És a hab a tortán az a több tucat kellék, amit magunkra öltve, arcunk el tartva garantált a jó hangulat. Álarcok, parókák, ékszerek, szemüvegek, a kínált végtelen, mint ahogy az élmény is.

Bevallom, én meglepődtem, mikor megláttam a fotósarkot, még sosem találkoztam hasonlóval sem egyetlen esküvőn sem. Meg is kérdeztem a barátnőmet, hogy ez micsoda. Mire ő elmondta, hogy a párjával egy külföldi céges találkozón láttak hasonlót és akkor elhatározták, hogy ha összeházasodnak, akkor az ő esküvőjükön is lesz egy ilyen. Mint mondta, az egész rendezvény hangulatát kedvezően befolyásolja a fotósarok. Mert egyrészt vidám perceket szerez azoknak, akik épp fotózkodnak, másrészt, mivel ezek a fényképek azonnal el is készülnek, nyomtatva kézbe is vehetők, így lehet mutogatni, ami szintén örömteli pillanatokat szül. A barátnőm azt mondta, hogy a selfiegep.hu-nál tökéletes ajánlatot kapott így nem volt kérdés, hogy ezt a profi céget választja. Budapesten és az egész országban rendelkezésre állnak és ami még nagyon fontos, hogy a rendezvény ideje alatt egy munkatársuk a helyszínen tartózkodik, hogy ha például át kell helyezni a sarkot vagy bármi történik, akkor el tudja végezni.

A barátnőmék nagyon jól döntöttek, hisz a lagzi igazi fénypontja volt a selfiegep.hu/fotosarok. Még a kezdetben bátortalan idősebbek is oda-odasomfordáltak, aztán pedig már nem volt megállás. Készültek a képek, minden mennyiségben. Bizony, a selfiegep.hu-nál nincs limit, sőt. 4, 6 vagy 8 órára lehet kibérelni a gépet, a sarkot, de ha az előre megbeszélt idő letelik, sem kell aggódni, nem kell megszakítani, kettétörni a bulit. Lehetőség van itt személyesen megegyezni a hosszabbításról.

A lagzi jól sikerült, én nagyon büszke voltam magamra, hogy a menükártyák, ültetőkártyák és meghívók is elnyerték a vendégek tetszését. Sok-sok élménnyel gazdagodtam magam is, és sok-sok fotóval, melyeket azóta is szívesen nézegetek.