Dekoratív írás és falburkolatok

Hogy kinek mi a szép, azt nem lehet előre megmondani. Viszont abban szerintem mindannyian egyetérthetünk, hogy a kalligráfia az egy szép írásmód. Egy időben nagyon szerettem volna én is megtanulni, de úgy éreztem, hogy nincs hozzá elég kézügyességem, ezért csak az alapokat tudtam elsajátítani.

A kreativitás viszont mindig is része volt az életemnek. Amikor nekifogtunk a házunk felújításának és csináltunk pár változtatást rajta, akkor a kreatív énem ki tudott bontakozni. Tele voltam ötletekkel és pontosan tudtam azt is, hogy mit honnan szeretnénk beszerezni. A gyönyörű ingatlanok mindig is megdobogtatják a szívemet, ezért nem is volt kérdés, hogy a legszebb és a legjobb minőségű anyagokat szeretnénk az otthonunkba.

Ezért esett a választásunk a Kerma Design csapatára.

Tőlük tudtuk beszerezni a legjobb 3d falpanelt. Pont olyanra sikeredett, amilyet megálmodtunk magunknak. Többfajta termék közül is lehet válogatni az oldalukon, nem csak 3d falpanel van a kínálatunkban.

Ha már kiválasztottad, hogy milyet szeretnél, de szeretnéd élőben is megnézni, akkor kérhetsz ingyenes színmintát is. Ez teljes mértékben ingyenes, hiszen posta költséget sem kell fizetned érte. Ez szerintem egy olyan nagyszerű lehetőség, amivel nem vállalsz kötelezettséget, viszont nagyban hozzájárul a jó döntés meghozatalához. Mi is kértünk szín mintát, hiszen kíváncsiak voltunk rá, hogy élőben milyen lehet és valóban illeni fog-e környezetbe a kiválasztott falpanel.

Már 10 éves tapasztalattal rendelkeznek dekoratív falburkolatok és modern falpanel megoldások terén, ezért bátran lehet hozzájuk kérdéssel is fordulni, szívesen segítenek mindenkinek.

5 év garanciát is vállalnak a műbőr fapanelekre, ezért ha valami történne az 5 év alatt, akkor garanciális helyrehozzák azt.

Válaszd a Kerma Design termékeit, ha minőségi falpanelt szeretnél!