Az egészség van az első helyen

Imádom a szép dolgokat, így nem csoda, hogy a szépírást is tanulgatom. A kalligráfia szerintem valami hihetetlen. Nagyon szép betűket lehet ezzel létrehozni és egy füzetet, jegyzetet sokkal szebbé tesz és a tanuláshoz is sokkal nagyobb kedved ad egy ilyen jegyzet.

Az első helyen nálam ezzel ellentétben nem a szépség áll, hanem az egészség. Ezért odafigyelek a táplálkozásra, elegendő testmozgásra, pihenésre, illetve masszázsra is szoktam járni havonta. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Rengeteg jó hatása van, én most már ki nem hagynám. Van is egy kedvenc helyem itt Budapesten, Karma Thai Masszázs a neve. Budapesten belül két szalonjuk is van, így még válogatni is lehet, hová szeretnél menni. Hogy az eligazodásban is segítsenek, Google térképen is meg tudod nézni, hol helyezkednek el a szalonok, ezzel is megspórolják a vendégnek a keresési időt, amit erre szánt volna.

A honlapjuk nagyon igényes, összeszedett, szépen felépített, és a célja a tájékoztatás. Nagyon könnyen meg lehet találni minden információt. A weboldal színvilága megegyezik a szalonéval. Szerintem ez egy nagyon jó ötlet és igényességre vall. A kínálatuk nagyon tág, úgyhogy mindenki találhat neki megfelelő masszázst és válogathat közül. Én most herbál masszázsra fogok menni. De lehet választani például még tradicionális thai masszázst, talp-hát-nyak-váll-fej masszázst, olajos és meleg olajos testmasszázst, kókuszolajos testmasszázst. Ha a teljes repertoárra kíváncsi vagy, látogass el nyugodtan az oldalra.

Ha esetleg valami kérdésed merülne fel, vagy nem világos valami, akkor az oldalon egy chat ablak is rendelkezésre áll, ott egyszerűen fel lehet tenni a kérdéseket, és hamar választ is kapsz rájuk, telefonálni sem kell. Az időpontfoglalás is hasonlóan egyszerűen és könnyen működik. Telefonon is be lehet jelentkezni, de a honlapon is gyorsan megteheted ezt, ha esetleg ez a kényelmesebb a számodra.

A galériában számos képet láthatsz a szalonról, illetve a dolgozókról is, így máris ismerősebbek lesznek Neked az ottani személyek, amikor belépsz a szalonba. Az ott lévő hangulat és légkör már a képekből is látszik. Engem mindig nagyon megnyugtat, bármennyi időt is töltsek ott. Az ott dolgozók, masszőrök nagyon kedvesek, segítőkészek, és azon vannak, hogy neked a legjobb élményt nyújtsák és elégedetten távozz tőlük. Sőt, ne csak elégedetten, hanem úgy, hogy vissza is akarj menni hozzájuk.

A vélemények alapján, amiket olvasni lehet róluk, ez sikerül is nekik. A vendégek elégedettek, amiért odamentek, azt meg is kapták, vagy már törzsvendégek, és nem szívesen mennének máshová. Amikor én először olvastam a véleményeket, nagyon tetszett, hogy ennyire pozitívak, amikor pedig elmentem az első masszázsra a szalonba, a saját bőrömön tapasztalhattam meg mindezt.

Mindent összevetve, én nagyon szeretek ide járni. Remélem, hogy a herbál masszázs is nagyon jó lesz, hiszen ezt még eddig nem próbáltam. Ha esetleg Te is szeretnél egy exkluzív környezetben lazítani, és szereted a masszázst, akkor mindenképpen ajánlom őket.