Autószőnyeg ajándékba egyedi kalligráfiával

autószőnyeg

Elérkezett a család életében az, amitől egy apa egyszerre nagyon fél, de egyszerre nagyon várja is: a gyereke jogosítványt szerez. Nehéz ügy, hiszen a közutakon mindig féltem az egy szem lányomat, azonban hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy már életének ebbe a szakaszába lépett. Gratulálásképpen feleségemmel abban állapodtunk meg, hogy megajándékozzuk első autójával. Egy régebbi, egyszerű, de nagyon kis kompakt használtautót vásároltunk neki, azonban akartunk valami egészen egyedi kiegészítőt, amivel teljesen magáénak érezheti első kis járgányát. Feleségem otthon van a kreativitásban, így azt találta ki, hogy mi lenne, ha a jelenleg autóban lévő gumiszőnyegeket kicserélnénk, hiszen mi lehetne jobb ajándék, mint egy egyedi mintás, kalligráfiával díszített autószőnyeg? Az ötlet nekem is tetszett, így neki is láttunk a beszerzés folyamatának.

Egy kedves barátom ajánlott egy oldalt, az autofelszerelesek.hu-t, ahol szuper minőségű autós kiegészítőket és autó felszereléseket lehet vásárolni. Rengeteg márka és típus közül lehet válogatni náluk, a cég pedig profi szakemberekkel dolgozik, már majdnem húsz éves tapasztalattal. Az oldalon az autó márkája és típusa szerint tudtunk keresgélni a megfelelő autószőnyeg után. A termékekhez egy részletes leírás is tartozik, amely az összes tulajdonságát is ismerteti a vásárlóval, de az egyszerűség kedvéért két termék összehasonlítására is rendelkezésre áll egy funkció, így sokkal átláthatóbban tárja eléd az oldal az egyes árucikkek jellemzőit. Ha mindez nem győzne meg, más vásárlók értékeléseit is elolvashatod az adott árucikkekről.

Az általunk kiválasztott termék raktáron is volt, így még aznap megrendeltük, hiszen ha munkanapon 14:00 óra előtt rendelsz a weboldalról, a csomagot még aznap átadják a futárszolgálatnak, így igazán gördülékennyé és gyorssá téve a szállítás folyamatát. Többféle fizetési mód is kedvez a vásárlóknak, akár utánvéttel is fizethetsz készpénzben. Mi a könnyebb verziót, a banki utalást választottuk, így csak annyi volt a további teendőnk, hogy átvegyük a futártól a pár napon belül megérkező csomagot.

A termék minőségével teljes mértékben meg voltunk elégedve, így egyből továbbítottuk is egy egyedi tervezésekkel foglalkozó cégnek, ahol végül csodaszép kalligráfiával a lányom neve és egyéb szövegek kerültek a szőnyegekre. Az ajándék hatalmas örömet okozott, az autó felszereléseinket pedig azóta is az autofelszerelesek.hu-ról szerezzük be.