Archaizáló stílus mindenben, mert sosem unom meg

A kalligráfia is ezért lett fontos, mint oly sok minden más az életemben. Mert szeretem a pompás, archaizáló régies stílusosságot. Nem fáradok el benne, és sosem unom meg, mert nekem ez gyönyörködteti a szememet. És ezáltal ez is nyugtat meg. Ha a környezetemben mindenhol ezt látom!

A család fotó fotó műfaja is olyasmi, amin belül rögtön ennek a lehetőségét kutattam, amint szóba került itthon, hogy csinálnánk ilyet. A szoboszlaikriszti.hu személyes fotós oldalt azért választottam ki végül arra, hogy itthon a többieknek prezentáljam (remélve, hogy ez jó lehet, mint fotós ajánlat), mert a kapcsolatfelvétel után meggyőződtem róla, hogy ő, a Kriszti nevű szóban forgó fotós olyan profi, és kedves személyiség, akivel mindenről lehet beszélni, fotózás terén. Mindent ki lehet találni, mindenféle koncepcióban meg lehet egyezni. Egyrészt mert felkészült mindenre, másrészt, mert kellően nyitott és kreatív, hogy kitaláljunk egy bonyolultabb tematikát is. Vannak persze ajánlásai. Amin belül minden család fotó kiváló minőségben, akár monokromatikus stílusban is elkészülhet. Innen indultunk, de végül valami nagyon egyedit kaptunk!

Az oldalán ott vannak a megszokott műfajok, fotózási kategóriák, amiket mindenki csinál, de nála vannak különlegesebbek is ezeken túl! Olyasmi is, ami illik az én szemléletemhez, amiről eddig meséltem.

Ilyen az Erzsébet királyné rajongói számára kitalált Sisi élményfotózás! Korszerű ruhákkal egy neves tervezőtől. Átöltözési és próbalehetőséggel. Külön csomag van Szoboszlai Krisztinél még gyerekek számára is, ezen belül. Ideálisra tervezett, ideálisan kitalált, ideális költségű csomagokban egyébként is élen jár szerintem a környékbéli fotósok között… Sok pluszt találunk nála, szóval bátran forduljunk hozzá a családdal!

család fotó