Akinek a kalligráfiához van szeme, annak a fagyigépekhez is

Eszter, a legjobb barátnőm gyerekkori álmát valósította meg azzal, hogy elkezdett kalligráfiával és esküvői grafikai termékekkel foglalkozni. Függetlenül attól, hogy műszaki oldalról érkezett, a kisujjában van minden egyes díszes tollvonás, és annyira rendkívül ügyesen tudja csinálni ezeket a dolgokat, mintha mindig is ezzel foglalkozott volna. Szóval a legnagyobb elismerés neki, hogy meg merte lépni ezt a dolgot, és azt meg aztán főleg irigylésre méltó, hogy mennyire precízen és maximalistán csinálja – ennek megfelelően sikeres is benne. Akinek jó szeme van az ilyen dolgokhoz, annak aztán szeme lehet minden máshoz is, nem csak a kalligráfiához. Történetesen nekem Eszter ajánlotta a https://www.rdealer.hu/termekek/fagylaltgep-fagylaltvitrin oldalt, amikor megemlítettem neki, hogy fontolgatom én is a saját fagyis vállalkozásom elindítását.

Hobbi szinten már régóta készítek egészséges fagyikat különleges gyümölcsök és fűszerek felhasználásával, de most jutottam el oda, hogy akár egy üzletet is felépítsek erre. Első lépésként azt szeretném kikalkulálni, hogy az ehhez szükséges berendezések mennyibe kerülnek. Így jött képbe a már említett rdealer.hu, ahol fagylaltos vitrineket, fagylalt készítő gépeket, hűtőket, mosókat és mindent lehet kapni egészen a büfékocsiig, amire csak szükség lehet egy fagyizó beindításához.

Pontosan egy ilyen weblapra volt szükségem, ami tulajdonképpen webshop is egyben, ami segít abban, hogy egy átfogó, körülbelüli képet kaphassak az árakat illetően. Az külön tetszik, hogy itt új és már használt berendezéseket egyaránt nézhetek, tehát rögtön képbe kerülhetek azzal is, hogy mi van akkor, ha nem mindent rögtön zsír újan vásárolok meg, hanem próbálok spórolni azokon a helyeken, ahol lehetséges és/vagy érdemes is. Mert most ha jobban belegondoltok, egy fagylaltos vitrin esetében mi lehet az, amiben már nem olyan jó? Az energiahatékonysága lehet, hogy még nem annyira jó, mint az újabb modelleknek – de ez általában már nem számokban mérhető dolog. Ha meg az esztétikummal volna probléma, azt akár még sufni tuning módon is meg lehet javítani, nem feltétlen kell azért rögtön új fagylalt vitrint vásárolni, mert valahol egy kicsit megkopott a festék.

Szóval a https://www.rdealer.hu/termekek/fagylaltgep-fagylaltvitrin weben gyakorlatilag össze lehet rakni a teljes üzlet berendezését. Ehhez mondjuk arra is szükség van, hogy felhívjuk az ott látható telefonszámot, ugyanis az ajánlatkérés azon keresztül történik. Tehát én mondjuk kinéztem egy fagylalt készítő berendezést és egy fagylalt hűtőt hozzá, hogy meg is fagyjon a csoda keverék. Ha nem lennétek biztosak a műszaki dolgokat illetően, akkor ott van a teljes leírás az egyes termékeknél, vagy nyilván telefonon is lehet érdeklődni. A fagyi készítő gépen és a fagyasztón kívül szükség lesz még arra is, hogy valamiből tudjam kínálni a finomságaimat, tehát lesz még egy fagylalt vitrin is, amire rá kell kérdeznem a telefonon, hogy mennyiért is lehet hozzá jutni. Ha esetleg nem tetszik az ár, esetleg még azon is tudok okoskodni, hogy mondjuk kisebb pultot veszek, de több kisebb tégelyben teszem ki a különféle fagyikat. Csak aztán nehogy elfogyjon a vanília…

A https://www.rdealer.hu/termekek/fagylaltgep-fagylaltvitrin oldala tehát szimpatikus választásnak tűnik – főleg hogy egy ilyen sasszemű barátnőm ajánlotta. Ha már túl leszek a telefonos egyeztetésen a fagyis berendezések árait illetően, akkor meg fogom írni, hogy mennyibe kerültek az egyes tételek, a vitrintől kezdve, a fagylalt főzőn keresztül egészen a fagyasztóig. Addig pedig talán lessétek meg ti is, hogy pontosan melyikekre gondolhattam, hátha ugyanazok az igényeink a fagylaltozó berendezéseit illetően.