A táskás szem nem zavarja meg a kalligráfia koncentrációnkat

Középiskola végén ismerkedtem meg először a kalligráfia művészetével. Volt egy haverom, akivel rendszeresen összejártunk teázni és ázsiai filmeket nézni. Ez volt a mi kis meditációs körünk. Nagyon szerettem összeülni vele, mindig meggyújtottunk egy füstölőt és megmutatatta, milyen kalligráfiai remekműveket alkotott éppen. Az ázsiai kultúra mindig vonzott, de akkoriban még nem tudtam olvasni ezeket az írásjegyeket.

Ez azonban megváltozott pár év múlva, mikor elmentem kínai szakra az egyetemen. Egyik nap sétáltam a kampuszom és megláttam egy kiírást, hogy kalligráfiai szakkört hirdetnek a szaktársaim. Gondoltam ez lesz az én jegyem ahhoz, hogy újra kezdjem a kalligráfiai pályafutásomat. Izgatottan mentem el az első szakkörre, de sajnos csalódnom kellett. Az oktató kiváló volt, én azonban nagyon béna voltam a festésben. Valamiért mindig elfolytak a vonásaim. Egy idő után ezért feladtam, de máig kinn vagy hagyva pár ilyen remekmű a falamon.

Mostanában azonban más dolog is elkezdett érdekelni a kínai kultúrával kapcsolatban. Az egyik ilyen a kínai gyógyászat. Már hosszú ideje szenvedek attól, hogy táskásak a szemeim. Mindenki megegyezhet abban, hogy nem éppen a legjobb úgy elkezdeni egy munkanapot, hogy úgy nézünk ki, mintha már egy hete nem aludtunk volna. Ezért is szerettem volna valami megoldást találni erre a problémámra. Szerencsére a táskás szem kulcsszóra, rögtön találtam egy instanTENSE nevű oldalt.

Az oldal nagyon szépen van kialakítva. Olyan, mintha valóban egy gyógyító központba lépnénk be. Minden olyan letisztult. Rögtön azt érzi tőle az ember, hogy itt valóban meg fogják oldani a problémáit. Én tényleg eléggé kétségbeesett voltam már a táskás szem ügyben, úgyhogy reméltem, hogy az itt kínált termék meg fog segíteni. De először meg akartam tudni, hogy mit is kínálnak.

A táskás szem kiírásra kattintva, egy olyan oldalra kerültem, ahol részletes tájékoztatót tudtam olvasni az általuk forgalmazott termékről. Ami nagyon tetszett, hogy nem rögtön a terméket kezdték promózni, hanem elmagyarázták, hogy a táskás szem mögött milyen tényezők húzódhatnak. Ebbe beletartozott az is, amit a kínai orvoslás mondott róla. Az, hogy ilyen problémákat lelki okokra vigyenek vissza, nekem teljesen új volt. Tehát az oldal tudatta velem, hogy az ő termékük csak segíteni fog nekem abban, hogy jobban nézzen ki a szemem, de a lelki dolgokat nekem kell majd megoldanom.

Ez a tájékoztató egyébként nagyon könnyen olvasható volt, pedig nem éppen egyszerű témákról szólt. Ez is egy újabb érv volt amellett, hogy tőlük rendeljek. Elvégre már olvasás közben érezhettem azt, hogy nem akarnak átverni. Mindent tisztán és egyértelműen elmagyaráztak.

De térjünk rá akkor, hogy mennyibe kerül a termék, amit ajánlanak. Bár nem olcsó, én mégis azt mondom, hogy egy ilyen forradalmi megoldás megéri a pénzt. Ráadásul most le is volt árazva, úgyhogy nem szerettem volna kihagyni ezt a lehetőséget. Végül pedig a legnagyobb érvem mellettük az volt, hogy Magyarországon teljesen ingyenes a kiszállítás és egy munkanapon belül meg is valósítják. Ez számomra annyira példátlan és egyedi volt, hogy rögtön rányomtam a rendelés gombra.

A rendelés pedig nagyon gördülékenyen ment, nem ütköztem semmi problémába. Azóta sokkal jobb a szemem és remélem, hogy ha bármikor kiújulna a problémám, akkor tudok majd újra rendelni tőlük. Mindenkinek csak ajánlani tudom az oldalt, akik táskás szem problémával küszködnek.