A szépírás a gyökereinkhez való visszatérést is jelenti

Pár hónapja láttam valamelyik csatornán egy műsort, ami a kalligráfia művészetéről szólt. Igazán elgondolkodtató volt a számomra az egész adás mondanivalója.

Az emberi történelem sok ezer éves, és az írásbeliség már nagyon korán megjelent. Valakik már a barlang rajzokat is az írás ősi formájának tekintik.

Akárhogy is, úgy érzem, hogy kalligráfia egy olyan módszer, mellyel kicsit visszatérhetünk a gyökereinkhez. Történelmi léptékkel mérve az emberiség még mindig többet írt a saját kezével, mint az egyéb modernebb eszközökkel.

Én amúgy is szeretek kézzel írni. Már a tanulmányaim alatt is jobban szerettem kézzel jegyzetelni az egyetemi előadások során, mert így sokkal jobban rögzült az agyamban a tudás.

Ezért is döntöttem úgy, hogy elkezdek egy kalligráfia szakkört, hiszen ha már a saját kezemmel írok, miért ne tehetném azt szép és gyönyörű betűkkel? Persze a jegyzeteléseim során aligha lesz erre időm, de otthon, hobbiként szívesen belevetném magam a szépírás művészetébe.

Sajnos a kalligráfia tanfolyam első órája előtt megbetegedtem.

Dühös voltam magamra, mert ismerek egy weboldalt, ahonnan ha rendszeresen rendeltem volna a különböző termékeket, ez a megfázás valószínűleg elkerült volna engemet. Ez az internetes áruház a Vásárolj kényelmesen  Megfázás, légutak, immunerősítés termékeket linkjén keresztül érhető el bárki számára.

A napokban fel is léptem, ahol rögtön egy nyereményjáték fogadott engem, ahol különböző kedvezményeket lehet nyerni. Ehhez csak annyi volt a dolgom, hogy megadtam az email címemet. Lehetett nyerni 10, de akár 50%-os árengedményeket is.

A webshopra egyébként is nagyon jellemző, hogy különböző akciókkal kedveskednek a látogatóiknak. Elég csak az oldal menüjében kiválasztani az akciók részt, és már is sok olyan termékeket ajánl fel számunkra az oldal, melyekre különböző kedvezmények vonatkoznak. Ezeknek a mértéke teljesen változó, de akár a 28%-ot is elérhetik.

Ez még nem minden! Létezik itt egy jutalmazási rendszer is, melynek a lényege, hogy a vásárlásunk összegétől függően kedvezményt kapunk, amit a következő rendeléseknél lehet felhasználni. Ezeknek a jóváírásoknak a mértéke tovább növekszik, ha az eddigi vásárlásaink összege meghaladja a 200.000 forintot.

Egy ajánlási rendszert is üzemeltetnek, melynek a lényege, hogy ha valakinek ajánljuk az oldalt, akkor az első vásárlása során 10%-al kevesebbért vásárolhat. Továbbá mi is kapunk 5%-ot az első vásárlásának az összegéből, amit elkölthetünk a biobolt weboldalán.

Láthatjuk, hogy itt nem csak a minőségű árucikkek sokaságával találkozhatunk, de még komoly összeget is megspórolhatunk, ha rendszeresen innen vásárolunk.

Ássuk bele magunkat egy kicsit a termékekbe is, melyeket a Biocity áruháza kínál a számunkra: Vásárolj kényelmesen  Megfázás, légutak, immunerősítés termékeket!

Vásárolj kényelmesen  Megfázás, légutak, immunerősítés termékeket

A választék bizony elég nagy, de nem kell aggódni azon, hogy nem fogjuk tudni, hogy mely produktumokat is válasszuk ki, ugyanis itt mindenről kiváló tájékoztatást kapunk a megfelelő döntéshozatalhoz.

Én most egy citrom ízű szopogatós tablettát rendeltem onnan, mely a szervezet teljes légúti rendszerére fejti ki a kedvező hatását. A termék 24 darabos kiszerelésben kapható.

Az adagolással kapcsolatos információknál kitérnek külön a felnőttekre és külön a gyermekre is.

Teljesen érthető az, hogy ha valaki pontosan tudni szeretné, hogy milyen összetevők és hatóanyagok találhatóak meg ebben a készítményben. Az árucikk termékleírása ennek az igénynek teljesen eleget is tesz. Itt olvashatjuk, hogy tartalmaz édesítőszert, izlandi zuzmó kivonatot, narancs és citrom aromát, lándzsás útifüvet, rozmaring olajat és mentolt.

A termékekkel, a fizetéssel és a szállítással még soha semmilyen problémám nem volt, mikor innen rendeltem.