A precizitás nem csak a kalligráfiában fontos

Mi újság veled és a művészetekkel?

Ha engem kérdezel, én személy szerint mindig is “jó viszont ápoltam velük”, hogy így mondjam – sokáig grafikusi pályára is készültem, végül ettől különböző okok miatt meglehetősen eltértem, ettől függetlenül a művészet az életem része maradt több módon is. Egyrészt továbbra is rajzolok, illetve olvasok, elsősorban különböző klasszikusokat ugyan, de elég széles a palettám – és nem mellesleg jó ideje kalligráfiával is foglalkozom, ami kielégíti egyrészt a rajzolás, másrészt az írás iránti igényemet, merthogy kissé grafomán is vagyok. Annak idején az egyetemem szervezésében sikerült részt vennem az egyetemem szervezésében egy rövid tanfolyamon is és olyan emberektől tanulhattam, akik valóban a kalligráfia mesterei és régi motoros szakértői. Ahhoz, hogy valaki kalligráfus legyen, két dolog elengedhetetlen, ez pedig nem más, mint a precizitás és szépérzék. Utóbbit tanulni nem igazán lehet, ellenben az előbbiben igazán sokat lehet fejlődni – esetenként épp a kalligráfia által.

Persze a precizitás nem csupán ezen a területen fontos, hanem a barkácsolások és különböző építészeti munkák során is. Nos, a mi családunkban többen is ilyen területen dolgoznak egy közös cégen belül, így hát alapvetően úgy alakult, hogy én felelek a rendelésekért – ezt pedig általában a Csavar Holdingon át szervezem, legyen az csavar, csavarbehajtó vagy szinte bármi más apró-cseprő, kisebb-nagyobb elem. Annak idején éppen csavarbehajtókat nagyobb mennyiségben keresve elég sok webshopot kénytelen voltam kipróbálni, de valami kisebb probléma mindenhol volt, ami miatt nem lettünk visszatérő vásárlók – már-már türelmemet vesztve találtam rá a Csavar Holdingra, és milyen nagy szerencse, hogy végül így történt, még ha kissé döcögősen is vezetett hozzájuk az út!

Csavarbehajtók által találtam rájuk, így hát akkor erről szólnék is egy pár szót: ez az eszköz a legtöbb esetben elengedhetetlen a pontos, precíz munkához, ami pedig nyilván az alapja bármilyen nagyobb munkálat magas minőségű kivitelezéséhez; márpedig nyilván senki nem azért dolgozik, legyen szó egy házról vagy csak egy apró hobbimunkáról, hogy pillanatok alatt kiderüljön, hogy olyat rontott el, amit egyébként némi odafigyeléssel könnyedén meg lehetett volna előzni. Ettől függetlenül az is fontos, hogy számos féle-fajta helyzetre különböző csavarbehajtók lehetnek szükségesek, éppen ezért érdemes nem csupán egy típust beszeretni – ebben is segítséget nyújt a Csavar Holding. Az ő elsődleges profiljuk nyilván a csavarok, de a csavarbehajtók ehhez szorosan kapcsolódnak, így hát erre is kiemelten nagy hangsúlyt fektettek – ezt a fenti linken Te magad is megnézheted. Válogathatsz az egyéni kiszedők közül, de választhatsz készleteket is, attól függően, hogy neked személy szerint éppen mire van szükséged.

Mivel a legritkább esetben van csupán csavarkiszedőre szüksége az embernek, az a szerencsés helyzet állt elő, hogy a webshopon nem kizárólag ezeket tudod megvásárolni, hanem elérhető még számos teljesen más típusú termék is, például oszloptartók vagy éppen munkavédelmi eszközök. Bármiről is legyen szó, a Csavar Holdingot a több éves tapasztalatunk után én szívből ajánlom bárki számára!