A motorozás is lehet olyan művészet, mint a kalligráfia

Sokszor próbálkoztam meg kalligráfiával. Bár ez elsőre furcsán hangozhat, de mindig is szerettem az ázsiai nyelveket. Különösen a kínait. Az írásjegyek festésének itt már hosszú évszázadokra visszanyúló hagyománya van. Láttam pár műsort, ahol nagy mesterek ilyeneket festenek és úgy gondoltam, hogy milyen jó lenne, már csak a móka kedvéért is, ha én is megpróbálnám.

Annyit kell még tudni rólam, hogy semmilyen képzőművészethez nem értek. Ennek tudatában pedig el tudjátok képzelni, hogy milyen szép dolgokat festettem. Egyszerűen nem tudtam rájönni, hogy miképp lehet azokkal az ecsetekkel úgy festeni, hogy a végeredmény ne folyjék el. Beiratkoztam többször, több helyre is, de egyszer sem tudtam elérni a kívánt hatást. Mostanában pedig inkább csak gyönyörködök azokban a művekben, amiket mások csinálnak. Bármilyen meglepő, még az egyik haverom is nagyon ügyes ebben.

Én inkább más dolgokban vagyok jó. Az egyik ilyen, a motorozás. Viszont akinek van motorja, az tudja, hogy mennyi felelősséggel jár a karbantartása. Ezért is örültem, hogy a Motortire oldalának segítségével egy kicsit egyszerűbb lesz az életem. Már hetek óta azon gondolkoztam, hogy le kéne cserélnem a motorgumi garnitúrámat. Nem tudtam azonban, hogy ezt hol lehetne megoldani könnyedén. Az ezzel foglalkozó bolt nagyon messze volt tőlem, úgyhogy végül úgy döntöttem, hogy a netet fogom használni.

A Motortire oldalát adta ki elsőnek a kereső a motorgumi kulcsszóra. Kaptam a lehetőségen és felmentem rá. Már mikor beléptem, akkor tudtam, hogy bizony, ez lesz a hely. A színek és a kialakítás egyaránt átadták a motoros életérzést. Aki már hosszabb ideje űzi ezt a sportágat, az tudja, hogy miről beszélek. Ráadásul könnyen átlátható volt az egész, úgyhogy az oldal navigálása visszaadta a motorozás sebességének az érzését.

Mégis, kinézhetett volna bárhogy az oldal, ha nem lett volna egy olyan funkciója, mint a motorgumi kereső, akkor nem ért volna az egész semmit. A motorgumi keresőt nagyon egyszerű használni. Egyszerűen csak meg kell adnunk minden olyan adatot, ami feltétlenül szükséges a motorunkról. Mivel ezt az egészet az otthonunk kényelméből tudjuk elintézni, ezért nem számít, ha éppen valamit elfelejtettünk. Ha megvannak a papírjaink, akkor rögtön utána is tudunk nézni ezeknek.

A motorgumi kereső azért is volt nagyszerű, mert ezzel az egyszerű funkcióval képesek voltak megoldani az internetes vásárlás legnagyobb gondját. Mégpedig azt, hogy nem tudjuk pontosan, hogy mit fogunk kapni. Mivel meg tudtam adni az összes paramétert, ezért nem kellett attól tartanom, hogy a megrendelt motorgumi majd nem lesz jó a motoromhoz. Őszintén, ilyen megnyugvást a rendes boltokban sem szoktam érezni, mert ott is néha az utolsó pillanatban elfelejtek valami adatot.

A választék nagyszerű és az árak sem vészesek. Ez két nagyon fontos szempont számomra. Külön tetszett, hogy a kiadott motorgumi párok közül még arra is le tudtuk szűkíteni a találatokat, hogy csak a kedvenc márkánkat adja ki. A rendelés menete pedig nagyon egyszerű, hasonlóan az összes korábbi dologhoz, ezt is úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban készen tudjunk lenni vele. A Motortire oldala tehát az egyik legideálisabb hely, ha valakinek a motorgumi rendelését kell elintéznie. Azóta is őket használom és most már más motoros haverjaim is egyetértenek velem abban, hogy mennyire könnyebb az élet ezzel az oldallal.