A maga szépsége mindennek megvan

Ahogy a természetben is minden egyes évszakban meg lehet találni a szépet, úgy egy szép kézírás, a kalligráfia vagy pedig az ember változása is lehet csodaszép. Az évszakok tekintetében a tavasz szerintem kifejezetten szép tud lenni. A virágzás, az hogy elkezd melegebben sütni a nap, a madarak csicsergése az újjászületés szimbóluma tud lenni. A kalligráfiával minden egyes száraz téma szebbé és izgalmasabbá tehető, és figyelemfelkeltővé is tehető. Az ember változása pedig, hihetetlen tud lenni. Ha valaki elhatározza, hogy változtatni szeretne és ezért mindent megtesz, az az ember az oda vezető utat is élvezni fogja, nem csak a végeredményt.

Ilyen csodálatos változást tudnak az emberek elérni, ha a Felépülők csapat segítségét kéri a alkohol problémája kapcsán.

FELÉPÜLÖK

Ha eldöntötted, hogy “FELÉPÜLÖK” és újra józanul fogod élni a mindennapjaidat, akkor bátran keress rájuk az interneten.

Egy nagyszerű 28 napos napos programmal tudnak Neked segíteni. Viszont a közös munka nem áll meg a 28 nap elteltével, hiszen egy ingyenes utógondozás következik utána, hogy a felépülést a mindennapokban is tudd tartani és ne ess vissza.

A 28 nap alatt egy meghatározott szilárd keretrendszer segít abban, hogy az egyik legnagyobb problémát könnyebben le tudd küzdeni: az azonnali vágyteljesüléssel szembeni kiszolgáltatottságot. Kis csoportos foglalkozások keretében is segítenek. A csoportokat pedig gondosan válogatják meg, hogy hasonló motiváltsággal rendelkező emberek alkossák. Felkészítenek arra is, hogy milyenek lesznek a józan mindennapok, így még erre is fel tudsz ott készülni, nem kell egyedül végigmenned ezen.

A program keretében a hozzátartozóknak is tartanak előadásokat, konzultálnak velük. Ez azért fontos, mert a felépülésben ők is fontos szerepet játszanak. Így, mint látható, mindenre gondolnak a Felépülők tagjai, hiszen pontosan tudják, hogy mi kell ahhoz, hogy le tudd küzdeni az alkoholizmust.

Hogy valóban a kívánt eredményt el tudd érni, elengedhetetlen néhány dolog. Például, hogy legyél őszinte amikor a problémádról beszélsz, hiszen csak így tudnak segítséget nyújtani. Legyél elszánt a változás felé és akard ezt az egészet. Légy nyitott a foglalkozásokra és a bent eltöltött időre. Illetve akarj is tenni a céljaidért. Hiszen helyetted nem tudják megoldani a problémát. Segítséget tudnak nyújtani, amit ha elfogadsz és megteszed amit kell, akkor gyönyörű eredményt érhetsz el.

Úgyhogy ne feledd! Ha a célod az, hogy FELÉPÜLÖK, akkor tegyél meg érte mindent. A Felépülők csapata pedig, ha kéred a segítségüket, mindenben segíteni fognak Neked.