A kft alapítás költségei is leírhatók szép írással

Sokan nem szentelünk sok figyelmet az általános iskolai nyelvtan óráknak és nem tanulunk meg olyan szépen írni, ahogyan valójában kéne. Ebből alakul ki az, hogy már gimnazista korban – amikor főleg gyorsan kell körmölnünk – olvashatatlan az írásunk, összemossuk az ékezeteket, kihagyunk egy két görbítést, vagy betűt. Pedig ha hiszitek, ha nem, a szép írással nem csak meg lehet élni, de jól is lehet keresni. Mégis hogyan?

Grafikusművészként és kalligráfusként dolgozom már jó pár éve és ezzel keresem a kenyerem. Bár ez egy megtanulható hivatás és egy elsajátítható dolog, mégis sokan, sőt legtöbben egy profit szeretnének megbízni ilyen feladatokkal. Sokáig egy cégnél dolgoztam, azonban egy éve úgy döntöttem, hogy a saját lábamra állok és egy saját céget alapítok.

Ehhez azonban nagyon sok mindennek kellett utánanéznem és nagyon féltem a folyamattól. Nemhogy a kft alapítás költségei, de az egésznek a menete sem volt világos számomra. Ekkor döntöttem el, hogy segítségre van szükségem. Rátaláltam a grossoffice.hu oldalra és úgy tűnt, minden kívánságom teljesült.

Ez a cég egy magyar hátterű és irányítású vállalkozás, amely székhelyszolgáltatással, cégalapítással, valamint cégjegyzéssel foglalkozik. Elsősorban engem a cégalapítás érdekelt, azonban amikor utánanéztem annak, hogy mi is az a székhelyszolgáltatás rájöttem, hogy erre is hatalmas szükségem van.

A székhelyszolgáltatás röviden annyit jelent, hogy ha ilyen szolgáltatás mellett döntesz, akkor a megbízott cég fog minden olyan kötelezettséget, valamint előírást teljesíteni, amelyek a székhellyel kapcsolatban előírtak a jogszabályok szerint. Tehát majd a biztosított székhely címére, azaz a székhelyszolgáltató címére érkezik meg minden hivatalos küldemény, valamint levél. Ezáltal ők felelnek ezeknek az átvételéért, iktatásáért, illetve megőrzéséért is amellett, hogy kézbesítik is őket neked. Továbbá hatósági ellenőrzés esetén ők fognak és nekik is kell minden iratot bemutatniuk és igazolniuk a céggel kapcsolatban és a cégtábla kihelyezéséért is ők felelnek.

Tehát lényegében rengeteg terhet levesznek a válladról és emellett még székhelyet is biztosítanak cégednek, így nem kell saját lakcímedre, vagy más egyéb ingatlanod címére – ami sokaknak nincs is – bejegyezned vállalkozásod.

Ha a grossoffice.hu-t bízod meg cégalapítással, majd székhelyszolgáltatással, több opció közül is választhatsz. Lehetőség van egy pesti, egy budai, valamint egy újlengyeli székhely kiválasztására. Az Újlengyelben található cím különlegessége, hogy ez iparűzési adó-mentes székhely.

Ha a budai, vagy pesti oldalon helyezkedő székhelyt választod, akkor hat hónap székhelyszolgáltatás ára 29.900 Ft+ áfa, ha pedig Újlengyelt, akkor 39.900 Ft. Bármelyik lehetőséget is választod egy hónapot még pluszba ajándékba adnak neked. Ha a szolgáltatást a későbbiekben meg akarnád hosszabbítani, azt Budapesten 30.840 Ft + áfa , Újlengyelben 46.800 Ft + áfa költség ellenében teheted meg újabb hat hónapra.

Gondolom nem okozok meglepetést azzal, ha azt mondom, hogy igénybe vettem a grossoffice.hu szolgáltatásait. Már amikor az oldalukra rátaláltam felvettem velük a kapcsolatot. Hosszas konzultációt folytattunk, ahol szóba kerültek a kft alapítás költségei, a menete és a székhelyszolgáltatásba tartozó lehetőségek. Továbbá az én cégem koncepcióját is részletesen átbeszéltük. Egy kicsit hosszabb adminisztrációs folyamatot követően azonban megalakult a cégem az ő koordinálásuknak köszönhetően. Így utólag már tudom, hogy nem lettem volna képes ezt egyedül végigcsinálni.

Azóta pedig székhelyszolgáltatásuk kényelmét élvezem és teljes mértékben elégedett vagyok ezzel a profi csapattal. Mindenben segítenek, amiben tudnak és pontosan tartják magukat a szerződésben leírtakhoz.

Így én nyugodtan tudok koncentrálni a vállalkozásom más teendőire és részeire, egyáltalán nem érzem túlterheltnek magam a mindennapokban. Mindenkinek, főleg az egyedüli cégtulajdonosoknak ajánlom a székhelyszolgáltatás lehetőségét. És, ha már ezt választod, mindenképpen a grossoffice.hu-t hívd segítségül!