A kalligráfia és a Balaton is csodálatos dolog!

A kalligráfia fogalmával pár hónapja ismerkedtem csak meg, de ennyi idő alatt már elég sok mindent megtudtam róla. Eléggé elkezdett érdekelni ez az egész, de odáig még nem jutottam el, hogy én is elkezdjem tanulni. Az interneten azonban elég sok magyar és külföldi oldalt is meglátogattam már a témában, ahol elég sok képet is láthattam ezekről a munkákról. Sőt, elég sok csatornára is feliratkoztam már, ahol videókon keresztül mutatják be a szépírás művészetét.

Nemrég ellátogattam a Balatonra is, ahol nagy örömömre éppen egy kiállítást is tartottak a parton a kalligráfiáról. Itt több művész is kitette a munkáit, így végre élőben is szemügyre vehettem őket.

Itt pillantottam meg a Balaton vízén sikló vitorlásokat is. Cégvezetőként az agyamban ekkor megfogalmazódott egy ötlet.

Szerettem volna a kollégáimnak egy élményvitorlázással kedveskedni. Így jutottam el egy olyan weboldalra, ahol információkat gyűjthettem ezekről a csapatépítésekről a Balatonon. Ezen a felületen egy fantasztikus szervező csapat különböző szolgáltatásairól olvashattam, akik már első látásra is megbízhatónak tűntek a számokra.

Akár fiatal, idősebb vagy vegyes csapatról van szó, egészen biztos, hogy ők meg fogják találni a megfelelő megoldást ahhoz, hogy jól érezzék magukat.

Azzal a céllal látogattam ide, hogy egy élményvitorlázást biztosítok a többieknek, de miután alaposan áttanulmányoztam itt a lehetőségeket meggondoltam magamat.

Vannak itt aktívabb kikapcsolódási lehetőségek is: evezés, sárkányhajózás ás SUP-ozás. Sőt, még quad túrára is van mód, de azt most elvetettem, mert mindenképpen szerettem volna, ha valami vízzel kapcsolatos élményben veszünk részt.

Megkérdeztem azért a többieket is, és úgy döntöttünk, hogy nekünk a SUP tökéletesen meg fog felelni.

A honlapjukon keresztül végig mentem a gyorsított ajánlatkérés folyamatán, ami a nevéhez hűen, valóban nagyon egyszerűen és villámgyorsan történt. Itt elküldtem a nevemet, az elérhetőségeimet, az időpontot és azt, hogy egy SUP programban szeretnénk részt venni.

Rövidesen meg is érkezett az árajánlatuk, amit abszolút kedvezőnek ás barátinak éreztem.

Ezt követően már csak el kellett utaznunk Siófokra, a megbeszélt időben. Az időjárás egy kicsit borús volt ugyan, de szerencsére ez nem akadályozott meg semmit.

Az alapvető cél az volt, hogy mindenki szabadon használhassa a SUP-ot, ahogy akarja, de mi azért tartottunk egy versenyt is, aminek csak az volt a lényege, hogy melyik csapat tud hamarabb felállni a SUP-ra. Régen nevettem és szórakoztam már ilyen jót, amit a többiekről is nyugodtan elmondhatok!

Úgy gondolom, a csapatépítés a Balatonon egy olyan megoldást jelent, amivel minden vállalati vezetőnek élnie kell. Mindenkinek az az érdeke, hogy boldog és elégedett emberek dolgozzanak a cégnél. Ennél jobb mód aligha létezik az összetartás erősítésére.